Personligt

 

Den mer privata delen av mitt liv innehåller tre fantastiska barn (eller kanske unga vuxna är ett bättre ord). Vi bor i Tyresö men har också ett boende i Närke som vi ärvt efter mina morföräldrar. 

Att umgås med min familj och mina vänner är mycket viktigt för mig. Det får gärna vara fullt runt middagsbordet och i köket utövar jag dessutom ett av mina intressen, att laga mat.

För mig är det viktigt att ha balans mellan arbete och fritid - en utmaning eftersom jag ser arbete och fritid som en helhet, då jag som person alltid har ett stort engagemang för det jag gör. Bäst avkoppling efter en intensiv arbetsdag är att ta fram bra råvaror och laga middag.

Kärleken till mat och mormor blev 2010 en kokbok, Från min mormors kök, som hon fick i 90-årspresent. Det var ett av de mest utmanande och tidspressade projekt jag genomfört.

Nästa kokbok är på gång... 

Ett annat stort intresse är musik, och framför allt att sjunga i kör. Det ger mig underbar gemenskap och energi.

Personlig utveckling, ledarskap och affärsmannaskap intresserar mig mycket. Dessutom gillar jag att träna, helst utomhus, och att läsa, se på film och att samtala med härliga människor. Resa är också något som jag uppskattar och prioriterar. Favoritland? Frankrike!

Vill jag arbeta ännu mer kreativt är silver och trä material jag uppskattar, och jag drev tidigare Silvergrinde som numera verkar under iCool AB. Mina smycken hittar du under fliken Silvergrinde.