Julhälsning 2017

20 december 2017

Året går mot sitt slut...

Så går även 2017 år mot sitt slut och som vanligt är det skönt att se tillbaka lite innan jag släpper taget och går in i 2018. En sommarbild kan man ju fundera på om det är rätt att välja för årets julhälsning... Ja om bilden är tagen på den plats där jag oftast hämtar energi och har mina reflektionsrundor så är det nog ett bra val.

Utloppet från Tyresö slottsvik mot Kalvfjärden. En av de vackraste platser jag vet.

I år har iCool AB haft förmånen att arbeta med tre olika kunder, under våren slutfasen av ett fem år långt uppdrag hos Statens fastighetsverk, under hösten nya uppdrag hos Folksam och ett mindre uppdrag hos Historiska museerna kring en omorganisation av deras ekonomifunktion.

Ibland kan jag fundera på om det inte skulle vara rätt skönt att gå in i en linjeroll igen som anställd men det är ju just att möta nya företag, nya utmaningar och framför allt nya människor som ger mig energi och glädje på jobbet. I skrivande stund arbetar jag med att ta fram en projektplan för ett nytt stort projekt hos Folksam, ett projekt som kommer att pågå en bit in på 2018 för min del, och kanske längre för kundens medarbetare. Projektet är utmanande och därför extra roligt. Jag ser fram mot att få sätta igång på riktigt den 8 januari!

Fram till dess går verksamheten ner på sparlåga. Nu blir det julfirande i Närke med de närmaste i familjen, tunnbrödsbak, sillinläggning och godistillverkning står på agendan innan julafton och sedan blir det fokus på uteliv och bokläsning. Kanske kan det få bli lite skidåkning??

Årets julklapp från iCool AB blir i år en gåva till Barncancerfonden. Det finns många fina organisationer att stötta ... 

God jul och Gott nytt år önskar iCool AB och Elisabet