Höst 2019

13 september 2019

Sommaren ramlade fram i ett rasande tempo och innehåll mycket familj, musik, skapande, natur och vänner. Så som sommaren är bäst i mitt liv. Sol var det ju med! 

Solen är i skrivande stund värmande och det gäller att njuta av sensommaren. 

Arbetsmässigt är det många roliga uppdrag i höst. I samarbete med Formpipe AB arbetar jag med Länsförsäkringar och Kronofogden, både kunderna ska få nya system levererade i november/december så det är bråda dagar med installationer och verksamhetsfrågor som ska på plats. Det är bra att Formpipes medarbetare som står för all teknik är så kompetenta. Jag projektleder och arbetar med verksamhetens frågor. 

Även hos Myndigheten för tillgängliga medier så har vi stort fokus på just november. Då är tanken att vi ska lämna över stora delar av ekonomifunktionen till Statens servicecenter. Detta uppdrag ligger mig extra varmt om hjärtat då myndigheten har en verksamhet som betyder mycket för mig. Som mamma till en dyslektiker är jag så medveten om vilken nytta de gör för personer som har svårt med skriven text. 

Så efter december då? Ja det är dags att fylla på i uppdragen. Just nu bygger jag samarbete även med Wupza, en väldigt spännande app som jag skrivit om tidigare. Men även med Cfinder som inom kort kommer att lansera en plattform för konsulter, säljare och kunder. Det är där vi ska hitta varandra, vi som vill arbeta tillsammans. Men jag tar gärna emot förslag på spännande uppdrag! Ledarskap, förändringsledning, verksamhetsutveckling...